Fysiotherapiepraktijk Mireille Tent
Degene die alles afweet van "de mens in beweging" is de fysiotherapeut
Wie ben ik?

Mijn naam is Mireille Tent. In 1989 ben ik begonnen met de opleiding Fysiotherapie aan de Leidse Hogeschool te Leiden. In 1993 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool voor Fysiotherapie 'Thim van der Laan' te Utrecht.

De eerste jaren na mijn opleiding heb ik, op basis van waarneming, gewerkt in diverse particuliere praktijken en gezondsheidscentra. Vervolgens heb ik een aantal jaren in diverse fysio-praktijken ruime kennis/ervaring opgedaan, en werk ik sinds 2000 als zelfstandig fysiotherapeute in Den Haag. Naast het werken heb ik verschillende na- en bijscholingen gevolgd, waaronder het Medical Taping Concept en Dry Needling.

In 2006 heb ik de opleiding Acupunctuur aan de Anglo-Dutch te Overveen afgerond. Naast fysiotherapie kun u bij mij dus ook terecht voor acupunctuur. Hiervoor verwijs ik u graag, via deze link, door naar mijn andere website.

Mijn praktijk is gevestigd in Praktijk de WestDuin aan de Westduinweg in Den Haag.

 

Laatste tweets